05 May 2020

Beslenme ve Diyetetik Bölümü Covid-19 Faaliyetleri

Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Covid-19 Sürecindeki Faaliyetleri

Klinik Araştırmalara Katılım, Ulusal/Uluslararası Faz Çalışmalarına Katılım

• COVID-19 Küresel Salgının Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğrencilerinin Beslenme Alışkanlıkları, Fiziksel Aktivite Durumları ve Stres Düzeyleri Üzerine Etkisi” isimli proje için etik kurul başvurusu yapıldı.

Bilgilendirici Toplantılar, Webinarlar, Dijital Ortamda Toplantılar

• “Covid-19 ve Beslenme” ilgili 7 adet bilgilendirici materyal hazırlanarak beslenme ve diyetetik bölümü web sayfasında eklendi
  • Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yasemin BEYHAN 29 Nisan 2020 Çarşamba günü, “Enfeksiyon Hastalıkları ve Sağlıklı Beslenme” konulu söyleşisi ile TRT 1’de yayınlanan “Sağlıklı Mutfak” programına katıldı. Program kaydı bölüm web sayfasına eklendi.
  • 04.2020 ve 24.04.2020 tarihlerinde Covid-19 sürecinde eğitim ile ilgili dijital ortamda fakülte akademik kurulu yapıldı.
  • 04.2020 ve 25.04.2020 tarihlerinde Covid-19 sürecinde eğitim ile ilgili dijital ortamda bölüm akademik kurulu yapıldı.